Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζωής-Υγείας-Νοσοκομειακό

Στις μέρες μας το κρατικό σύστημα υγείας δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις απαιτούμενες (και δικαιολογημένα) υπηρεσίες των ασφαλισμένων.

Κατ΄επέκταση όλο και περισσότεροι απευθύνονται σε ιδιωτικά θεραπευτήρια (νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και ιατρούς) για την φροντίδα της υγείας και φυσικά με αυξημένο κόστος.

Το κόστος αυτό μειώνεται σημαντικά όταν ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοχος ενός ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας.

Το γραφείο μας σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχει στην Ελληνική αγορά μερικά από τα καλύτερα προγράμματα υγείας.

Δειγματικά οι βασικές (και προαιρετικές) παροχές είναι:

Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου/κλινικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .
Ελεύθερη επιλογή ιατρών,χειρουργών,αναισθησιολόγων.
Κάλυψη νοσηλείας σε μονόκλινο δωμάτιο.
Μεγάλα ασφαλιστικά όρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Κάλυψη εξόδων νοσοκομείου .
Κάλυψη εξόδων ιατρών ,χειρουργών & αναισθησιολόγων .(χωρίς πίνακα αμοιβών)
Οδοντιατρική φροντίδα.
Κάλυψη ασθενοφόρου.
Κάλυψη φαρμακευτικής αγωγής και διαγνωστικών εξετάσεων εντός νοσοκομείου.
Κάλυψη απο την πρώτη μέρα απο το πρώτο Ευρο.
Ιατρικές επισκέψεις στο ιατρείο ή στο σπίτι.
Φάρμακα.
Διαγνωστικές εξετάσεις.
Ψυχιατρική θεραπεία.
Φυσικοθεραπεία.
Εμβολιασμοί.
Νοσηλεία στο σπίτι.
Προληπτικός έλεγχος όρασης.
Έξοδα τοκετού & εγκυμοσύνης.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ενα πλήρες σύστημα υγείας χωρίς περιορισμούς εκεί που κοστίζει, στην ιατρική αμοιβή.

Η υγεία η δική σας και της οικογένειάς σας ειναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να της εξασφαλίσετε σωστή και ολοκληρωμένη κάλυψη.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ

Κάτω από την ευρύτερη έννοια Ασφάλεια Ζωής εντάσσονται διάφοροι τύποι προϊόντων για τα οποία αναλυτικά μπορείτε αναλυτικά να δείτε πληροφορίες παρακάτω.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ

Η συνταξιοδότηση αποτελεί την επιβράβευση μιας μακρόχρονης επαγγελματικής πορείας. Η περίοδος αυτή αποτελεί μια νέα αρχή που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας, πάντα όμως με αξιοπρέπεια και κύρος.

Σε πολλές περιπτώσεις το ύψος της σύνταξης που χορηγείται από το ασφαλιστικό ταμείο δεν είναι αρκετό για να διατηρηθεί το επίπεδο ζωής που έχει δημιουργηθεί αλλά και για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για την περίθαλψη της υγείας. Η δημιουργία ενός Συνταξιοδοτικού Προγράμματος εξασφαλίζει το επιθυμητό οικονομικό επίπεδο ενισχύοντας τη σύνταξη από το ασφαλιστικό ταμείο κατά την περίοδο της συνταξιοδότησης.

Όσο πιο νωρίς ξεκινήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα τόσο υψηλότερες αποδόσεις επιτυγχάνονται, ενώ παράλληλα καταβάλλεται ακόμη χαμηλότερο κόστος έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο κεφάλαιο.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ προγραμμάτων όπως : 

* Εγγυημένη Συνταξιοδότηση (με εγγυημένο επιτόκιο)
* Εγγυημένο Εφ' άπαξ
* Εγγυημένη Σύνταξη μέσω προγραμμάτων Unit Link (επενδύοντας σε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων)

ΥΓΕΙΑΣ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ & εξω-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ)

Η Υγεία αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αγαθό για τον άνθρωπο. Η προστασία της ωθεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση ιατρικής, φαρμακευτικής και νοσοκομειακής φροντίδας υψηλών προδιαγραφών. 

Η Ασφάλεια Υγείας καλύπτει την νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη που πραγματικά θα επιθυμούσατε για εσάς και την οικογένειας σας. Καλύπτει εκτός από τις εξετάσεις ρουτίνας, τα έξοδα που προκύπτουν σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας ή μακρόχρονης παραμονής σε νοσοκομείο. 

Η Ασφάλεια Υγείας σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τη φροντίδα της προσωπικής υγείας και της υγείας των ανθρώπων της οικογένειάς σας, προσφέροντας σας την ποιότητα που επιθυμείτε. 

Συγκεκριμένα παρέχονται: 

* Δυνατότητα ετήσιου προληπτικού ελέγχου υγείας για εσάς και την οικογένειά σας
* Δυνατότητα διαγνωστικών εξετάσεων
* Δυνατότητα τηλεφωνικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους οργανισμούς υγείας
* Δυνατότητα επισκέψεων σε εξειδικευμένους ιατρούς
* Δυνατότητα φροντίδας νοσηλείας στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος
* Δυνατότητα αποκλειστικής νοσοκόμας
* Δυνατότητα επίσκεψης σε νοσηλευτικά ιδρύματα στο εξωτερικό
* Δυνατότητα απαλλαγής φόρου για τα ετήσια ασφάλιστρα 

ΠΑΙΔΙΚΑ - ΣΠΟΥΔΩΝ 

Η μεγάλη χαρά αλλά και οι προσδοκίες για ένα ευοίωνο μέλλον, που δημιουργούνται με την έλευση μιας νέας ζωής, είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολούν τους γονείς. 

Τόσο η ανάγκη της επίλυσης των απαραίτητων σπουδαστικών εξόδων, όσο και της μελλοντικής επαγγελματικής αποκατάστασης, οδηγούν στη λύση της ασφάλισης από τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας. 

Ειδικά προγράμματα που παρέχουν: 

* Εγγυημένο Εφ άπαξ στην ηλικία σπουδών
* Εγγυημένο μηνιαίο ποσό για τα σπουδαστικά έξοδα από ηλικία των 18 ετών και σημαντικό ποσό για την έναρξη της επαγγελματικής καριέρας.
* Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων του Ασφαλιστικού Προγράμματος, σε περίπτωση αιφνίδιας απώλειας ζωής ή ανικανότητας των συμβαλλομένων (γονείς).
* Ο εξειδικευμένος Σύμβουλος της Group Tops με την εμπειρία και τις γνώσεις του μελετά και προτείνει την επιλογή του κατάλληλου Παιδικού / Σπουδαστικού προγράμματος από την ασφαλιστική αγορά που θα καλύπτει πλήρως τις προσωπικές σας ανάγκες. 

ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 

Η ικανότητα εργασίας και παραγωγής εισοδήματος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους της ζωής και καθορίζει σε σημαντικό βαθμό τις καθημερινές μας ενέργειες και δραστηριότητες. 

Ένα απρόβλεπτο γεγονός μπορεί να φέρει κατάσταση προσωρινής ή μόνιμης αδυναμίας για εργασία, με αποτέλεσμα την αναπροσαρμογή της προσωπικής και οικογενειακής ζωής. 

Η Ασφάλεια Ατυχημάτων & Ασθενείας με την Αναπλήρωσης Εισοδήματος προσφέρει την αναγκαία προστασία εξασφαλίζοντας το ημερήσιο απαραίτητο εισόδημα για την διατήρηση του επιπέδου προσωπικής και οικογενειακής ζωής. 

* Μηνιαίο εισόδημα λόγω προσωρινής ανικανότητας για εργασία, λόγω ατυχήματος ή ασθενείας, έως και 12 μήνες.
* Υψηλό κεφάλαιο λόγω μιας μόνιμης ανικανότητας, λόγω ατυχήματος ή ασθενείας.
* Μηνιαία Σύνταξη λόγω αναπηρίας. 

ΟΜΑΔΙΚΕΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

Η επιπλέον ανάληψη εξόδων, πέραν των καταβολών των δημόσιων ταμείων, σε περιπτώσεις εργατικών ατυχημάτων, επιβαρύνουν την επιχείρηση με απρόβλεπτες δαπάνες. Από την άλλη πλευρά η καλή σχέση μεταξύ της εργοδοσίας και των εργαζομένων, ενισχύεται με την Ομαδική Ασφάλιση των εργαζομένων μιας επιχείρησης. 

Υπάρχουν αρκετά Προγράμματα Ομαδικών Ασφαλίσεων, που δημιουργούνται ανάλογα με τις θέσεις εργασίας αλλά και γενικότερα των ξεχωριστών αναγκών μιας επιχείρησης. 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΟΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ 

Η ανάγκη της εξασφάλισης της επαγγελματικής ή ιδιωτικής «στέγης» οδηγούν τους δανειολήπτες σε νέες χρηματοδοτήσεις από τις τράπεζες, μέσω στεγαστικών ή άλλων δανείων. 

Ο κίνδυνος όμως λόγω απρόβλεπτων γεγονότων κατά τη διάρκεια της αποπληρωμής των δόσεων ενός δανείου πάντα υπάρχει και μπορεί να δημιουργήσει δυσμενής καταστάσεις, όπως έλλειψη ρευστότητας, αύξηση τόκων και δόσεων, επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής και πιθανόν απώλεια της ακίνητης περιουσίας. 

Με την ασφάλιση Δόσεων Δανείων, εξασφαλίζεται τόσο σε εσάς όσο και στην οικογενειακή αλλά και επαγγελματική σας σταθερότητα, την απρόβλεπτη αποπληρωμή των δανειακών σας υποχρεώσεων, παρέχοντας: 

* Αποπληρωμή δόσεων λόγω απώλειας ζωής
* Αποπληρωμή δόσεων λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας
* Μείωση των ασφαλίστρων ανά έτος ανάλογα με την ετήσια αποπληρωμή τόκων και κεφαλαίων
* Απαλλαγή πληρωμή των ασφαλίστρων λόγω ανικανότητας
* Δυνατότητα απαλλαγής φόρου για τα ετήσια ασφάλιστρα 

Διαβάστηκε 2363 φορές